تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکی فندق و بادام

کوکی فندق و بادام

چهارشنبه 26 خرداد 1389 03:05 ب.ظ

نویسنده : شیوا زرندی

مواد لازم

سفیده تخم مرغ : 2عدد کوچک
پودر قند :نصف پیمانه و یک قاشق سوپخوری سر پر
پودر فندق بوداده 2 پیمانه سر خالی
پودر بادام 2 پیمانه سر خالی
آرد 2 قاشق سوپخوری
شکلات 75 گرم روغن مایع یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا پف کند.پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا حدی که سفیده کاملا سفت شود.سپس پودر قند و پودر بادام و آرد را که با هم مخلوط کرده ایم اضافه میکنیم.این بار با قاشق هم میزنیم و در یک کیسه با سر قیف ساده با قطر یک و نیم سانت از مواد به طول 8 سانت داخل سینی فر میریزیم.(سینی را قبلا کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم)و به مدت 30 دقیقه در فر 160 درجه سانتی گراد می پزیم و سپس با شکلات باز شده تزیین میکنیم.
 





دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: کوکی فندق و بادام ،
آخرین ویرایش: - -