تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکتل میگو

کوکتل میگو

چهارشنبه 26 خرداد 1389 02:57 ب.ظ

نویسنده : شیوا زرندی


مواد لازم :

سس مایونز 
 1پیمانه 
آب لیمو  
  3 قاشق سوپخوری 
نمك و فلفل
  به میزان لازم 
میگو پاك كرده
 200 گرم 
زیتون هسته گرفته نصف شده 
  12 عدد 
موز خرد شده بصورت مكعب 
 1 عدد 
جعفری   
   مقداری برای تزئین 
لیمو برش داده   
  چند عدد 

 

طرز تهیه :

در قابلمه ای مقداری آب و كمی نمك ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید دراین زمان میگوها را اضافه نموده چند جوش كه زد ، آنرادرآبكش ریخته . در یك كاسه ، سس مایونز را كمی با قاشق بهم بزنید سپس آب لیمو . نمك و فلفل را اضافه كنید . میگو ، زتون و موز را با سس مخلوط كنید و گیلاس ها را از آن پر كنید  و روی آن رابا برگ هایی از جعفری و برشهایی از لیمو تزئین كنید .
 




دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: کوکتل ، میگو ، مواد ،
آخرین ویرایش: - -