تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - سوپ غلات

سوپ غلات



سوپ 
غلات


مواد لازم

ذرت كنسروی دو قاشق غذاخوری
گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری
برنج یك قاشق غذاخوری
جو پرك دو قاشق غذاخوری
هویج نیم‌پز شده سه عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
كره یا روغن یك قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم



طرز تهیه

غلات را از قبل خیس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه می‌كنیم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه می‌كنیم، سپس مقداری نمك ‌زده و كمی جعفری به آن می‌افزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.