تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - مینسترون

مینسترون



مینسترون


مواد لازم

استاک مرغ یک و نیم لیتر
سینه ‌مرغ بدون استخوان 250 گرم
روغن‌مایع سه قاشق سوپخوری
پیاز نگینی متوسط خرد شده یك عدد
هویج متوسط سه عدد
ساقه كرفس دو عدد
كلم‌بروكلی 100 گرم
پاستا صدفی ریز 100 گرم
جعفری ساطوری سه قاشق سوپخوری
كره گیاهی 150 گرم
جوز هندی و زنجیل نصف قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه

استاك مرغ را داخل قابلمه ریخته، روی حرارت به جوش می‌آوریم، سپس تكه‌های مرغ را داخل تابه با كمی‌ روغن تفت می‌دهیم تا از رنگ صورتی درآمده و كمی بپزد. آن‌گاه، آن را داخل قابلمه ریخته، به مدت پنج دقیقه می‌پزیم بعد حرارت را كم ‌می‌كنیم، مواد را به ترتیب سفتی ابتدا هویج، كرفس، كلم‌بروكلی و در آخر پیاز را درون ظرف ریخته و حدود 10 دقیقه حرارت را كم كرده و در این مدت، كف‌های روی سوپ را با كفگیر می‌گیریم.

بعد پاستای صدفی، جعفری ساطوری، جوزهندی و زنجبیل را اضافه كرده و ده دقیقه دیگر با حرارت كم می‌گذاریم بجوشد، تا پاستای داخل سوپ نرم و پخته شود، در این لحظه كره را می‌افزاییم، آخر كار، طعم آن را تست می‌كنیم، نمك و فلفل را در صورت نیاز، اضافه كرده و سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری تزئین كرده و سرو می‌كنیم.