تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - سوپ اسفناج

سوپ اسفناج



سوپ 
اسفناج



مواد لازم

اسفناج 500 گرم
آرد دو قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
شیر نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
خامه 20 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ دو قاشق سوپخوری



طرز تهیه

اسفناج را با نصف پیمانه آب می‌‌پزیم بعد از پخته شدن داخل آبكش می‌‌ریزیم و با دست كمی فشار می‌‌دهیم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد را كمی تفت می‌‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس شیر را به آرد اضافه كرده و هم می‌‌زنیم تا جوش بیاید. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ می‌‌كنیم بعد نمك، فلفل و دو قاشق پیاز داغ را به آن می‌‌افزاییم. در آخر مخلوط شیر و آرد را داخل آن می‌‌ریزیم و خوب هم می‌‌زنیم و روی آن را با خامه تزئین می‌‌كنیم.