تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - سوپ کاری مرغ

سوپ کاری مرغ


سوپ 
کاری مرغ



مواد لازم

سینه مرغ 200 گرم
سیرساطوری‌شده یك حبه
كره 70 گرم
عصاره مرغ یك لیتر
آرد سه قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع چهار قاشق سوپخوری
پودر كاری یك قاشق غذاخوری
پیاز یك عدد



طرز تهیه

مرغ را به تكه‌های كوچك خرد كرده و در روغن تفت می‌دهیم. بعد كمی نمك و فلفل را به آن می‌افزاییم و كنار می‌گذاریم.

پیاز را نگینی ریزكرده و كمی در كره تفت می‌دهیم، سیرساطوری شده و آرد را اضافه می‌كنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نكند.

عصاره مرغ را به آرد اضافه كرده و روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا گلوله‌ای از آرد نماند، وقتی مایع یكد‌ستی به دست آوردیم در صورت تمایل آن را از صافی عبور می‌دهیم تا پیاز و سیر از سس بشامل جدا شود. در این مرحله مرغ را به سس اضافه كرده نمك و فلفل را به آن می‌افزاییم، سپس پودر كاری را به سوپ اضافه می‌كنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در این حالت ضمن این‌كه مرغ می‌پزد، سوپ غلظت لازم را به دست می‌آورد.