تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - ویشی سوا
 ویشی سوا


مواد لازم


آرد سفید 3 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
كره 50 گرم
خامه 100 گرم
آبلیمو 6 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل به مقدار كافی
در صورت دلخواه جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
آب گوشت یا مرغ 6 پیمانه
تره فرنگی 500 گرم

 
طرز تهیه


قسمتهای سفید تره فرنگی را حلقه حلقه كنید با مقداری آب و نمك بگذارید بپزد (حدود 20 دقیقه از زمانی كه آب جوش آمد) تا آب آن كاملاٌ كشیده شود . آرد را در كره تفت دهید تا طلایی شود . آب گوشت را بتدریج داخل آرد سرخ شده ریخته و مرتب هم بزنید تا آرد كاملاٌ در آب گوشت حل شود . آنگاه تره فرنگی پخته شده را در داخل آن بریزید تا آهسته بجوشد و كمی غلیظ شود نمك و فلفل را هم اضافه كنید . زرده های تخم مرغ را خوب بزنید و با آبلیمو مخلوط كرده داخل سوپخوری بریزید و بعد سوپ داغ را ولی كم كم روی تخم مرغها ریخته و مرتب هم بزنید . خامه را روی سوپ ریخته و هم بزنید كمی هم جعفری می توان روی سوپ بریزید و سپس سوپ را سرو كنید . تره فرنگی را می توان در فریزر نگه داشت .