تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کرم سوپ قارچ
کرم سوپ قارچ


http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/48103.jpg



مواد لازم

– کره 50 گرم

– قارچ 350 گرم

– آرد 3/1 فنجان

– آب مرغ 2 فنجان

– شیر 3/2 فنجان

– جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری

– آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری

– نمک و فلفل کمی

– خامه در صورت تمایل

 
طرز تهیه

کره را داخل قابلمه روی حرارت آب کنید و قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و مدت 5 دقیقه بپزید بعد آرد را افزوده کمی زیر و رو کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس آب مرغ و شیر را بریزید و بگذارید بجوشد مدت 10 دقیقه صبر کنید بعد جعفری و لیمو ترش و نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید . سوپ را داخل سوپ خوری ریخته با کمی جعفری تزئین کرده و نوش جان کنید .