تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - سوپ بلال
 سوپ بلال



مواد لازم

▪ بلال دانه شده نیم کیلو
▪ جعفری چند برگ
▪ کرفس چند برگ
▪ پیاز ریز شده یک عدد
▪ آرد دو قاشق سوپخوری
▪ آب و شیر نیم لیتر
▪ خامه دو قاشق سوپخوری
▪ نمک دو قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

بلال، کرفس، جعفری و پیاز را با آب، نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت می‌پزیم. سپس آن را از صافی رد می‌کنیم. آرد را با شیر مخلوط می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم، سپس خامه را در داخل آن می‌ریزیم و همه آنها را روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاید. سپس آن را در سوپخوری ریخته و چند برگ جعفری زوی آن می‌ریزیم.