تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - سوپ دال عدس
 سوپ دال عدس



سوپ دال عدس



مواد لازم

(برای چهار نفر)

روغن زیتون - سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده - یك عدد
كرفس خرد شده - دو شاخه
هویج ورقه شده - دو عدد
سیر خرد شده - هشت حبه
سیب‌زمینی خرد شده - یك عدد
دال‌عدس - یك پیمانه
آب‌مرغ - چهار پیمانه
برگ‌بو - دو عدد
لیموترش‌ - دو عدد
پودر زیره - نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و سس تند - به میزان لازم
نمك و فلفل - به میزان لازم



طرز تهیه 

روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس كرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیب‌زمینی‌ها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید.

دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را كم كنید تا 30 دقیقه بجوشد و سیب‌زمینی و عدس نرم شوند.

برگ بوها، باقی‌مانده سیر و نصف لیموترش‌ها را در قابلمه بریزید و ده‌ دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترش‌ها را درون سوپ بریزید. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمك، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید.

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برش‌های لیموترش و برگ جعفری تزئین كنید.