تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - رولت بادنجان

رولت بادنجان




رولت 
بادنجان



مواد لازم

بادنجان یك كیلوگرم
گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
پیاز سرخ‌كرده چهار قاشق غذاخوری
زرشك دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و روغن به میزان لازم



طرز تهیه

بادنجان را به قطر یك سانتی‌متر از طول برش بزنید و در روغن سرخ كنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و روی بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول كرده و با خلال محكم كنید. برای تزئین از ماست چكیده استفاده كنید.