تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - املت فنجانی

املت فنجانی





املت 
فنجانی



مواد لازم

گوجه‌فرنگی چهار عدد
جعفری ساطوری شده 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 3/4پیمانه
تخم‌مرغ چهار عدد
نمك و فلفل‌سیاه به میزان لازم



طرز تهیه

فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد روشن كنید.

سرگوجه‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا كرده و كلاهك آن را كنار بگذارید. تخم درون گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشق خارج كنید و داخل آن، نمك، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخم‌مرغ را درون یك گوجه‌فرنگی بشكنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. كلاهك گوجه‌فرنگی‌ها را روی آنها بگذارید و در یك ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی كه تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املت‌های فنجانی آماده شده را با كمی جعفری ساطوری شده، تزئین كنید.