تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکوی شیر و گوشت
 کوکوی شیر و گوشت


مواد لازم


▪ ۶ تا ۱۰ عدد تخم مرغ
▪ سه فنجان پنیر چدار
▪ شش ورقه نان تست خرد شده
▪ دو فنجان شیر
▪ نمک و فلفل
▪ یک فنجان ذرت
▪ نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده
▪ نصف فنجان قارچ
▪ یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
▪ یک فنجان گوشت مرغ خرد شده
▪ یک قاشق چای خوری آویشن یا ریحان خرد شده


طرز تهیه


تخم مرغ‌ها را در ظرف مناسبی شکسته و بخوبی هم بزنید. شیر و پنیر را با هم مخلوط کرده و نان را داخل آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید. سپس ذرت، کلم بروکلی، قارچ، پیازچه و مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه کنید. ظرف مناسبی را چرب کرده و این مخلوط را درون آن بریزید بطوری که ارتفاع مخلوط دو سانتی‌متر باشد. آویشن و ریحان را روی آن بپاشید. ظرف را برای نیم ساعت تا یک ساعت درون فر با حرارت ملایم قرار دهید. می‌توانید این مخلوط را روی گاز هم بگذارید. صبر کنید تا مخلوط به آرامی‌بپزد.