تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - كوكوی ذرت
 كوكوی ذرت


مواد لازم

كنسرو ذرت 350 گرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر كاری 1 قاشق چایخوری
پیازچه 2 ساقه
پیاز 1 عدد كوچك
سیر 2 حبه
پیكینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

 
طرز تهیه


از و سیر را ریز خرد كرده با ذرت مخلوط كنید و پیازچه ریز شده را نیز اضافه كنید سپس ادویه ، نمك ، فلفل ، آرد و BP را اضافه نموده مخلوط می كنیم . تخم مرغ را اضافه كرده و میكس می كنیم و در روغن سرخ می كنیم .