تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکو سیب زمینی در فر

کوکو سیب زمینی در فر




کوکو 
سیب زمینی در فر



مواد لازم


برای شش نفر

سیب‌زمینی - دوكیلو
تخم‌مرغ زده شده - دو عدد
پودر نان خشك - هفت قاشق غذاخوری
نمك - دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده - سه عدد
روغن مایع - نصف پیمانه


طرز تهیه

فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن كنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و ریز رنده كنید.

سیب‌زمینی‌های رنده شده را به همراه پودر نان‌خشك، تخم‌مرغ، نمك و فلفل‌سیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها كمی پف كنند. در این هنگام پیاز رنده شده را به آن بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن ریخته و هم بزنید.

بقیه روغن را در ظرف مناسب فر كه متناسب با اندازه مایه كوكو باشد، بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد كه ضخامت كوكو حداكثر 4 سانتی‌متر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود.

قالب را با احتیاط از درون فر بیرون آورده و مایه كوكو را درون ظرف پهن كنید. هرچه روغن داغ‌تر باشد، كوكوی برشته‌تری خواهید داشت.

قالب كوكو را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی تیره شود. كوكوی آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو كنید. در صورت تمایل می‌توانید در این كوكو مقداری پنیر رنده شده، مثل پنیر چدار بریزید.