تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکوی اسفناج با پنیر پیتزا

کوکوی اسفناج با پنیر پیتزا




مواد لازم:


225 گرم آرد سیب زمینی


2 عدد تخم مرغ


175 گرم پنیر پیتزا


نصف فنجان آرد


50 گرم برگ اسفناج


کره


نمک و فلفل


طرز تهیه:


سیب زمینی ها را بخوبی شسته و در آب جوش که کمی نمک در آن ریخته شده قرار دهید تا برای 20 تا 30 دقیقه کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را پوست گرفته و با زرده تخم مرغ بخوبی مخلوط کنید.نیمی از پنیر پیتزاوآرد را در ظرف دیگری با نمک و فلفل هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود. سپس تمام مواد را با برگ اسفناج درون مخلوط کن بریزید و پس از این که یک دست شد آن را درون ظرف مناسبی قرار داده، باقیمانده پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و برای 15 دقیقه درون فر با حرارت 300 درجه یا درون ظرفی نچسب روی گاز قرار دهید تا پخته شود.