تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکوی عدس
 کوکوی عدس




کوکوی عدس



مواد لازم

عدس پخته شده - 400 گرم
تخم‌مرغ - شش عدد
آرد گندم - دو قاشق سوپخوری
سبزی معطر خرد شده - 150 گرم
نمك و ادویه - به میزان لازم
روغن مایع - 100 گرم


طرز تهیه


 ابتدا عدس را می‌شوییم و خیس می‌كنیم. دو ساعت بعد آن را با مقداری نمك می‌پزیم. بعد از پخته شدن داخل آبكش می‌ریزیم تا سرد شود، سبزی خردشده را داخل یك ظرف ریخته و عدس، آرد، ادویه و نمك را به آن اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم می‌زنیم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط می‌كنیم . ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را درون آن می‌ریزیم، پس از داغ شدن روغن، مواد كوكو را داخل تابه می‌ریزیم، هنگامی كه یك طرف كوكو سرخ شد آن را برش داده و برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس درون یك دیس گذاشته و دور آن را تزئین می‌كنیم.