تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکو رنگی

کوکو رنگی

مواد لازم برای 8 نفر


هشت عدد فلفل دلمه قرمز، سبز، زرد


سه فنجان پنیر پیتزا


سه عدد تخم مرغ


دو قاشق مرباخوری جعفری خرد شده


کمی برگ ریحان برای تزئین


دو حبه سیر بزرگ خرد شده


دو عدد فلفل دلمه زرد و قرمز خرد شده


دو قاشق مرباخوری روغن زیتون


دو قاشق مرباخوری سرکه


نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه


هشت عدد فلفل دلمه را شسته و سپس برای هشت تا 10 دقیقه کبابی کنید، سپس آنها را درون یک کیسه فریزر قرار دهید و صبر کنید تا سرد شود. سپس آنها را به خوبی خرد کنید.تخم مرغ ها را با پنیر به خوبی مخلوط کرده و نیمی از سیر را با نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید و خوب هم بزنید. فلفل دلمه های کبابی خرد شده را با این مواد مخلوط کرده و در ظرفی که ته آن را چرب کرده اید قرار دهید تا برای 15 تا 20 دقیقه بماند.فلفل دلمه های باقیمانده را خرد کرده با بقیه سیر، سرکه، روغن زیتون ، جعفری و ریحان خرد شده به خوبی مخلوط کرده و سرو کنید