تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - کوکوی خاویار ماهی سفید
کوکوی خاویار ماهی سفید


 مواد لازم :


خاویار داخل شکم یک ماهی سفید


برگ سیر : 200 گرم


تخم مرغ : 3 عدد


نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:


خاویار ماهی را از شکم ماهی بیرون آورده و پرده نازک و شفافی که کل خاویار را پوشانده به دقت برداشته و با چنگال کاملا خاویار را از هم باز میکنیم برگ سیر تازه را خرد کرده ( دقت کنید که برگهای سیر یک اندازه خرد شود ولی له نشود ) و به همراه سه عدد تخم مرغ و ادویه با خاویار مخلوط کرده و در ماهیتابه ای که از قبل با روغن داع کرده ایم میریزیم . این کوکو به زمان زیادی برای سرخ شدن احتیاج ندارد و به سرعت آماده میشود .