تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش آبادانی

آش آبادانی


آش آبادانی



مواد لازم

نخود و لوبیا سفید - پیمانه
گوشت - 250 گرم
پیاز متوسط - یك عدد
عدس - یك پیمانه
برنج - دو پیمانه
تره خرد شده - 500 گرم
فلفل قرمز یا سیاه - به میزان لازم
نمك و زردچوبه - به میزان لازم

طرز تهیه 


ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه می‌پزیم ،پس از یك ساعت نخود و لوبیا سفید را كه قبلا به مدت 24 ساعت خیس كرده‌ایم به گوشت اضافه می‌كنیم. وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌كنیم و درجه شعله گاز را تنظیم می‌كنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم كه ته نگیرد. این غذا باید كاملا پخته شود، به طوری كه گوشت كاملا ریش‌ریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با كشك، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین كرده و سرو می‌كنیم.

* از ویژگی‌های این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانی‌ها یافت می شود.