تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش گوشت
 آش گوشت


آش گوشت


مواد لازم

برای شش نفر

گوشت گوسفند خرد شده - 300 گرم
عدس - نصف پیمانه
كولیس گوجه‌فرنگی - پیمانه
جعفری خرد شده - یك پیمانه
كرفس ریز خرد شده - یك پیمانه
پیاز ریز خرد شده - 5/1 پیمانه
چوب دارچین - حدود هفت سانتی‌متر
پودر زنجبیل - نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده - حدود یك قاشق چایخوری
نخود خیس خورده - یك پیمانه
كره - یك قاشق غذاخوری
آرد - یك قاشق غذاخوری
رشته آش نازك یا رشته سوپی خرد شده - 100 گرم
تخم‌مرغ - یك عدد
آبلیموی تازه - نصف عدد
نمك و فلفل - به میزان لازم


طرز تهیه

گوشت خورشی خرد شده، عدس، كولیس گوجه‌فرنگی، جعفری، گشنیز، كرفس، پیاز، دارچین، زنجبیل و زعفران را در قابلمه بزرگی بریزید و نخود را به آن بیفزایید. هشت پیمانه آب در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را كم كنید تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در یك پیمانه آب حل كنید و در آش بریزید. حرارت را زیاد كنید و وقتی آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه كنید.تخم‌مرغ را به همراه آبلیمو خوب بزنید و در سوپ بریزید و هم بزنید. حرارت را كم كنید تا آش 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس نمك و فلفل را به آن بیفزایید.این آش را می‌توانید به همراه سس تند سرو كنید.


طرز تهیه كولیس گوجه‌ فرنگی

برای تهیه كولیس‌‌گوجه‌فرنگی چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوی تیزی در زیر آن به شكل ضربدر برش بزنید. یك قابلمه آب سرد را روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 15 دقیقه در آن بیندازید و سپس آبكشی كنید. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و آنها را از وسط نصف كنید.

آب و تخم آنها را در كاسه‌ای بریزید و از صافی رد كنید سپس آب را به همراه گوشت گوجه‌ها در مخلوط كن بریزید تا به شكل پوره درآید.