تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش گندم

 آش گندم



آش گندم


مواد لازم

سبزی آش - دو كیلوگرم
نخود و لوبیا چیتی - یك كیلوگرم
گندم پوست كنده - 750 گرم
پیاز سرخ كرده - پنج قاشق سوپخوری
سیر سرخ كرده - دو قاشق سوپخوری
نعنا خشك - یك قاشق غذاخوری
كشك - به مقدار لازم
نمك، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم


طرز تهیه

 ابتدا حبوبات را كه از روز قبل خیس كرده‌ایم با گندم می‌گذاریم كاملا بپزد، سپس سبزی، پیاز و سیر سرخ كرده را به آن اضافه می‌كنیم (در هنگام سرخ كردن پیاز، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌كنیم تا با پیاز تفت بخورد) حرارت گاز را تنظیم كرده و می‌گذاریم آش كاملا جا بیفتد، سپس آن را در ظرف كشیده، با كشك، پیاز، سیر و نعنا داغ تزئین كرده و سرو می‌كنیم.