تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - برویشین تورش ( غذای محلی استان کردستان )

برویشین تورش



برویشین از غذاهای محلی استان کردستان است.

مواد لازم

بلغور 500 گرم
لپه 100 گرم
پیاز – فلفل – نمک – روغن – زرد چوبه  به مقدار دلخواه
 
طرز تهیه

ابتدا 2 کاسه آب در قابلمه ریخته و روی اجاق بگذارید بلغور و لپه را شسته قبلا لپه را در آب بریزید و یک ساعت بعد بلغور را با پیاز و ادویه و نمک اضافه کنید
دکتر های سنتی  برای سینه درد و تنظیم دستگاه تنفس آش بلغور را تجویز می کنند .


موادلازم

بلغور 500 گرم
زرد آلو 200 گرم
لپه 100 گرم
سرکه یک استکان
پیاز و فلفل – نمک – روغن و زرد چوبه  به دلخواه
 
طرز تهیه 

 ابتدا یک عدد پیاز را با روغن سرخ کرده 3 کاسه آب را در قابلمه روی پیاز داغ ریخته بلغور – نمک لپه و زرد آلو را اضافه کنید پخته که شد پیش از کشیدن سرکه را هم در آش بریزید .