تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش تویگا
 آش تویگا

مـواد لازم


▪ پیازمتوسط ساطوری شده : ۲ عدد
▪ نخود :: ۵۰ گرم
▪ گندم پوست کنده : ۸۰ گرم
▪ آرد گندم : ۲ قاشق غذاخوری سر پر
▪ ماست :: ۲ لیوان سر خالی
▪ روغن ماع : ۲ قاشق
▪ نعناع خشک : ۱ قاشق سوپخوری
▪ فلفل قرمز : ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
▪ آب گوشت : ۴ لیوان
▪ نمک به میزان لازم


طـرز تهیه


روغن را در تابه ای می ریزیم و پیاز را در آن تفت می دهیم. نخود و گندم را که از شب قبل خیس کرده ایم، همراه با آب گوشت به پیاز تفت داده اضافه می کنیم و روی حرارت میگذاریم تا بپزد و کاملا جا بیفتد (حدود ۵۰ دقیقه). آرد و ماست را با هم مخلوط می کنیم، با مقداری نمک در آش می ریزیم و می گذاریم ده دقیقه دیگر بپزید .
نعنا خشک و فلفل قرمز را به مدت یک دقیقه در روغن داغ تفت می دهیم و روی آش را با آن تزیین می کنیم. در صورتی که اضافه وزن دارید می توانید به جای نعنا داغ از کمی نعنا خشک استفاده کنید، به جای روغن مایع از روغن زیتون استفاده کرده و چربی آب گوشت را هم بگیرید. این آش را با کشک، ماست، آبغوره و یا سرکه بنا به سلیقه و ذائقه خود میتوانید میل کنید .