تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش ترخینه دوغ
 آش ترخینه دوغ


http://i.friendfeed.com/d1d0c6d48ce6c30725ea511bb0bd27eac73ae84f


مواد لازم


نخود و لوبیا 1 لیوان

عدس 4/3 لیوان

ترخینه نیم کیلو

پیاز داغ نصف لیوان

سبزی آش نیم کیلو

نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

نعناع داغ وپیاز داغ برای تزیین

طرز تهیه


ترخینه : بلغور گندم 1 لیوان دوغ 3 لیوان 1ق سبزی کوهی معطر همه را با هم می جوشانیم تا دوغ به خورد بلغور برود توسفت شود وبعد آن را به صورت کلوچه کرده می گذاریم خشک شود. : از شب قبل نخود و لوبیا را خیس می کنیم بعد آنها را پخته ( اولین آبش را دور می ریزیم) و عدس و ترخینه را به آن اضافه می کنیم وقتی ترخینه ها باز شد ند پیاز داغ و زردچوبه تفت داده را به همراه نمک وفلفل افزوده به مدت 1 ساعت این پخت باید انجام شود سپس سبزی آش را به مواد اضافه کرده و دوباره به مدت 1 ساعت می پزیم تا آش جا بیفتد سپس سطح آن را با پیاز داغ و نعناع داغ عتزیین می کنیم