تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش گندم شیر
آش گندم شیر


مواد لازم

▪ نخود یک لیوان
▪ گوشت با استخوان نیم کیلو
▪ نمک، زرد‌چوبه و فلفل به میزان لازم
▪ کشک ساییده شده به مقدار کافی
▪ گندم شیر دولیوان
▪ رشته آش مقداری
▪ سیر و نعنا داغ
▪ پیاز یک عدد

طرز تهیه

گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت‌ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.

طرز تهیه گندم شیر

ابتدا گندم‌ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم‌ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه‌ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.