تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - آش گوجه

آش گوجه


آش 
گوجه


مواد لازم

سبزی آش یك كیلوگرم
آب گوجه‌فرنگی شش پیمانه
لوبیاچیتی پخته‌شده یك پیمانه
فلفل دلمه‌ای و هویج نگینی‌شده از هر کئدام نصف پیمانه
آبغوره 1/4 پیمانه
سیر داغ دو قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، قرمز، نمك و زردچوبه و رشته آش به میزان لازم


طرز تهیه

سبزی، آب گوجه‌فرنگی، دو لیوان آب، هویج و فلفل دلمه‌ای را به همراه روغن می‌‌پزیم. در هنگام پخت فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كرده و سیر داغ و لوبیا چیتی را نیز می‌‌افزاییم.

در اواخر پخت رشته را نیز افزوده و هنگام خاموش كردن آبغوره را می‌‌ریزیم. این آش كمی تند بوده و در هر استان به سبك خودشان پخته می‌‌شود. در صورت تمایل می‌‌توان از عدس، نخود، پیاز و نعنا داغ استفاده كرد.