تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - دلمه کلم برگ مخصوص

دلمه کلم برگ مخصوص



دلمه 
کلم برگ مخصوص



مواد لازم

كلم برگ یك عدد
سبزی دلمه 250 گرم
برنج یك پیمانه
گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پیازداغ نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
زرشك چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شكر پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف پیمانه
روغن یا كره 100 گرم
زعفران دم‌كرده 1/4 پیمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم



طرز تهیه


كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. برگ‌ها را از هم جدا كنید. كف قالب سیلیكونی را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانید. طوری كه از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ‌كرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه كنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

زرشك‌ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شكر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را كاملا پر كنید. سپس برگ‌های كلم را  روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو كنید.