تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - دلمه مرغ و كرفس و قارچ
 دلمه مرغ و كرفس و قارچ


مواد لازم

برای 4 نفر 
 ژامبون گوساله  4 ورقه ی بزرگ
 سینه ی درشت مرغ، بدون استخوان  4 عدد

مواد داخل سینه ی مرغ


 قارچ بزرگ  125 گرم
 ساقه ی كرفس  1 عدد
 خرده نان تازه  15 گرم

برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ


 سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
 سس سویا  1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)
 روغن مایع  1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)

طرز تهیه

برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و كرفس را كاملا خرد كنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن كنید. در پهلوی هر سینه ی مرغ شكاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز كنید، به طوری كه پاكت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید. دور هر یك از سینه های مرغ یك لایه ژامبون بپیچید. سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط كنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده كنید. سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در كباب پزی كه از قبل گرم شده) به مدت 5 دقیقه كباب كنید. سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین كار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تكرار نمایید.