تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - دلمه کدو ایتالیایی

 دلمه کدو ایتالیایی


مواد لازم


کدوی کوچک سبز 6 عدد
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فیله گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
مغز نان تست 8 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
اورگانو یک قاشق چایخوری
رب یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 2 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه


ابتدا کدوها را شسته و به مدت 20 دقیقه در آب و نمک می جوشانیم ، سپس از وسط دو نیم کرده و داخل آن را خالی می کنیم و کنار می گذاریم . پیاز را تفت می دهیم با روغن زیتون و گوشت را اضافه می کنیم نمک و فلفل می زنیم سیر را اضافه کرده و فیله گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و بعد اورکانو و رب را اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم . کف یک ظرف پیرکس را چرب می کنیم نیمه های کدو را می چینیم و داخل آنها را از مایه گوشتی پر می کنیم سپس مغز نان تست را روی آن می ریزیم و در آخر پنیر را روی آن می پاشیم و بعد در فر 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت یا شماره 5 به مدت 35 دقیقه قرار دهید.