تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - دلمه لواش

دلمه لواش



دلمه لواش




مواد لازم

برنج - یك پیمانه
لوبیا چیتی - یك پیمانه
گوشت چرخ‌كرده - 250 گرم
پنیر پیتزا - 200 گرم
جعفری خرد شده - یك قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رنده شده - یك پیمانه
پیاز متوسط - یك عدد
نان لواش - به تعداد لازم
روغن‌ مایع - به میزان لازم
نمك و فلفل‌قرمز - به میزان لازم


طرز تهیه

برنج را به مدت یك ساعت خیس كرده به همراه دو لیوان آب، یك قاشق روغن، جعفری خرد شده، مقداری نمك وگوجه فرنگی رنده شده روی حرارت بگذارید تا پخته شود و به صورت كته دربیاید. لوبیاچیتی را از 12 ساعت قبل، خیس كرده و با یك لیوان آب بپزید. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنید، این غذا دارای طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بیشتری به آن اضافه كنید. گوشت چرخ‌كرده را با پیاز رنده شده در روغن تفت دهید و به مخلوط كته و لوبیا اضافه كنید.

نکته :می‌توان به جای گوشت‌ چرخ‌كرده از نصف سینه مرغ خرد شده استفاده كرد به این ترتیب كه سینه مرغ ریز شده را با پیاز نگینی خرد شده تفت دهید.نان‌های لواش را در اندازه 20×25 برش بزنید و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوری در بین نان قرار دهید، نان را لوله كنید، وقتی همه نان‌ها آماده شدند در یك ظرف بچینید. سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و در فری كه از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.