تبلیغات
مجله آشپزی مدرن - دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ای



دلمه 
فلفل دلمه ای


مواد لازم

فلفل‌دلمه‌ای (در صورت امكان رنگی) سه عدد
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
پیاز یك عدد
بادنجان یك عدد
جعفری ساطوری‌شده سه قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا در صورت تمایل 100 گرم
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه یك قاشق مرباخوری
آب، نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه


پیاز را نگینی كرده و تفت می‌دهیم تا به صورت طلایی دربیاید، بعد گوشت چرخ‌كرده را اضافه و تفت می‌دهیم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و دو قاشق آب را به آن اضافه می‌كنیم.

بادنجا‌ن‌ها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی درمی‌آوریم و در ظرف دیگری سرخ می‌كنیم و آن را به مواد گوشتی اضافه كرده و تفت می‌دهیم و روی حرارت كم به مدت پنج دقیقه می‌گذاریم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روی حرارت برداشته، جعفری را اضافه كرده و هم می‌زنیم. سر فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بریده و داخل آن را خالی می‌كنیم و مواد گوشتی را درون آن می‌ریزیم و روی آن را پنیرپیتزا ریخته و در فلفل را روی آن می‌گذاریم. آن‌گاه فلفل‌ها را داخل یك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نیم‌سانت آب ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست‌ دقیقه می‌پزیم.